Sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Sähköasennukset ja sähkötyöt sujuvasti Tampereen seudulla

Palvelemme kaikkia asiakkaita aina suurista yrityksistä yksittäisiin kotitalouksiin. Toimimme pääasiallisesti Pirkanmaalla, mutta projektimme ulottuvat myös laajemmallekin. Palvelumme kattavat kaikenlaiset sähkötyöt ja -asennukset aina suurista projekteista pieniin yksittäisiin töihin. Teemme niin uudiskohteita kuin saneerauksia. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeet täyttävää palvelua hyödyntäen laajaa kontaktiverkostoamme. Tyytyväinen asiakas on meille kaikista tärkeintä! Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua sähkötöissä tai -asennuksissa!

Ota yhteyttä ›

Latausratkaisut

Lataus-asemalla lataat sähköautojen akut kätevästi vaikkapa aurinkopaneeleilla tuotetulla energialla. Meiltä saat latausasemat niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Sähköautojen latausasemia on saatavana paljon erilaisia malleja, joita löytyy eri nopeuksilla ja kuormanhallinjärjestelmillä. Kun haluat latausratkaisun tolppaan, seinään, sisälle tai ulos ja vieläpä oikein asennettuna, niin käänny puoleemme. 

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan latausratkaisun. Olemme myös Teslan latausasemien sertifioitu asentaja.

Ota yhteyttä ›

Aurinkopaneelit

Haluatko olla kustannustehokas ja hyödyntää aurinkovoimaa? Aurinkopaneelien avulla se on helppoa! Aurinkopaneelit muuttavat auringon valon energiaksi ja näin mahdollistavat itsenäisen sähköntuotannon. Tarjoamme laajan valikoiman aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä meihin aurinkopaneelien asennukseen liittyvissä asioissa, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on tehokas ja taloudellinen ratkaisu sekä lämmitykseen että viilennykseen. Ilmalämpöpumpun asennus on suotavaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Työntekijämme varmistavat asennuksen sujuvuuden ja käyttöönoton helppouden. Ammattilaisen asentamana ilmalämpöpumppu toimii oikein ja tehokkaasti. Meiltä saat myös huolto- ja korjauspalvelut ilmalämpöpumpulle, joka takaa pitkän käyttöiän. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan parempi energiatehokkuus ilmalämpöpumpun avulla.

Ota yhteyttä ›

Sähkösuunnittelu

Tarvitsetko apua sähkösuunnittelussa? Sähkösuunnittelumme kattaa kaiken, mitä tulee huomioida sähkön jakamisessa ja käytössä. Sähkösuunnittelun tavoitteena on varmistaa sähköjärjestelmien toimivuus ja turvallisuus. Suunnittelu myös auttaa optimoimaan energiankäyttöä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua suunnittelemaan turvallisen, kestävän ja energiatehokkaan sähköjärjestelmän, joka vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita