Palvelut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sähkötyöt

Meidän palvelumme kattavat kaikenlaiset sähkötyöt ja -asennukset, aina pienistä yksittäisistä töistä suuriin projekteihin asti. Palvelemme niin yksityisiä toimijoita kuin taloyhtiöitäkin.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Siksi pyrimme aina tarjoamaan ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kaikille asiakkaillemme. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua sähkötöissä tai -asennuksissa!

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat laitteita, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Aurinkopaneelien hankkiminen kannattaa, sillä ne säästävät sähkölaskussa ja mahdollistavat itsenäisyyden sähköntuotannossa. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi syrjäisillä alueilla.

Haluatko hyödyntää aurinkovoimaa ja vähentää sähkölaskua? Ota yhteyttä meihin aurinkopaneelien asennukseen liittyvissä asioissa, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tarjoamme laajan valikoiman aurinkopaneeleja avaimet käteen- palveluna.

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash
myenergi-or5HkqJffHY-unsplash

Latauspisteet

Sähköautojen latauspisteet ovat laitteita, joita käytetään sähköautojen akkujen lataamiseen. Asennamme latauspisteitä niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Sähköautojen latauspisteitä on saatavana erilaisia malleja ja latausnopeuksia.

Asennamme sähköautojen latauspisteitä ja tarjoamme laadukkaita ratkaisuja niin koti- kuin yrityskäyttöön. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan latausratkaisun.

 

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on sähköjärjestelmien suunnittelua ja kehittämistä, joka kattaa kaiken sähköenergian jakelusta ja käytöstä. Se sisältää valaistuksen, ilmanvaihdon, turvallisuuden ja ohjausjärjestelmien suunnittelun, sekä tarvittavien laitteiden ja komponenttien valinnan. 

Sähkösuunnittelun tavoitteena on varmistaa sähköjärjestelmien toimivuus ja turvallisuus. Suunnittelu myös auttaa optimoimaan energiankäyttöä.

Tarvitsetko apua sähkösuunnittelussa? Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua suunnittelemaan turvallisen, kestävän ja energiatehokkaan sähköjärjestelmän, joka vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilmalämpöpumput

Tarjoamme kattavaa ilmalämpöpumppujen asennuspalvelua niin yksityis- kuin yritysasiakkaillemme. Ilmalämpöpumppu on taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen. Sen asennus on paras jättää ammattilaisten huoleksi. Meidän asennuspalvelumme takaa laadukkaan ja turvallisen asennuksen, joka optimoi ilmalämpöpumpun tehokkuuden ja toimivuuden. 

Ammattitaitoiset ja koulutetut asentajamme varmistavat asennuksen sujuvuuden ja käyttöönoton helppouden. Lisäksi, meiltä saat myös huolto- ja korjauspalvelut ilmalämpöpumpulle, joka takaa pitkän käyttöiän ja huoltovapauden. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan parempi energiatehokkuus ilmalämpöpumpun avulla.

Kysy lisää

Saat meihin yhteyden niin soittamalla kuin sähköpostitsekin. Voit myös käyttää oheista yhteydenottolomaketta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin aina nopeasti.