Sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Poutasähkö Oy

Sujuvaa täyden palvelun sähköurakointia Pirkanmaalta

Poutasähkö Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista sähköalan osaamista. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, mutta projektimme ulottuvat laajemmallekin. Laajan kontaktiverkostomme ansiosta pystymme räätälöimään palvelumme juuri asiakkaan toiveita vastaamaan. Toteutamme projektit tarpeiden mukaisesti niin yrityksille, taloyhtiöille sekä yksittäisille kotitalouksillekin.

Ota yhteyttä ›
Juho Poutala

Mies Poutasähkön takana

Poutasähkön taustalla toimii sähköasentaja ja -insinööri Juho Poutala. Hän on omistautunut alalle jo yli vuosikymmenen: koulunpenkiltä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävien pariin ja sieltä yrittäjäksi. 

Vuonna 2020 Juho otti merkittävän askeleen urallaan perustamalla toiminimen. Toimintaa laajennettiin heti seuraavana vuonna: Poutasähkö Oy näki päivänvalon. Yrityksen liiketoiminta osoittautui hyvinkin nopeasti kannattavaksi ja Juho siirtyikin vuonna 2022 täyspäiväiseksi yrittäjäksi.

Juho halusi luoda yrityksen, jossa asiakaspalvelu on keskiössä ja työntekijät viihtyvät työpaikalla aidosti. Tässä on onnistuttu ja nykyään Poutasähkö palvelee asiakkaita laaja-alaisesti ympäri Suomea. Tavoitteena onkin kasvaa yrityksenä entisestään, jotta taataan yhä useampi tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita