Meistä

Täyden palvelun sähköyritys Pirkanmaalla

Poutasähkö on täyden palvelun sähköyritys Pirkanmaan alueella. Meiltä saat kaikki sähkötyöt ja suunnitelmat toteutettuna alusta loppuun tinkimättömällä ammattitaidolla. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja takaamme kilpailukykyiset hinnat kaikille projekteille, pienistä suuriin. Olit sitten yksityinen tai taloyhtiö, toteutamme projektit yksilöllisesti tarpeesi mukaan.

Panostamme vahvasti asiakastyytyväisyyteen, sillä asiakkaan menestys on myös meidän menestyksemme. Pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset tarjoamalla erinomaista palvelua ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri heidän tarpeensa. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä helpottaa heidän arkeaan. Valitsemalla meidät kumppaniksesi, voit olla varma siitä, että olet hyvissä käsissä.

Juho Poutala

0500 261 954

Yrittäjä
projektinhoito, sähkösuunnittelu
Vili Fagerström

050 374 7042

Asennus

Kysy lisää

Saat meihin yhteyden niin soittamalla kuin sähköpostitsekin. Voit myös käyttää oheista yhteydenottolomaketta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin aina nopeasti.